Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-29-2007, 06:17 AM   #18 (permalink)
@yasemenn 24@
Super Moderator

Profilime Git

Kullanıcı Profili

@yasemenn 24@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 39
Konular: 130
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 3
REP Puanı : 26
REP Seviyesi : @yasemenn 24@ is on a distinguished road
İletişim
Takımı
Saat
hayirli gezmeler sitede buraya da ugrayin insallah

"Sana taki ölüm gelinceye kadar Rabbine kulluk et."(Hicr 99)
"Ey Muhammed!Sana bu mübarek kitabı , ayetlerini düşünler ve aklı olanlar öğüt alsınlar diye indirdik."(Sad 29)
"Onlar ne hayır işlerlerse karşılıksız bırakılmayacaklaradır.Allah kendisine karşı gelmekten sakınanları bilir."(Al-i İmran 115)
"Haberiniz olsun ki , kalpler ancak Allah'ın zikriyle huzura kavuşur."(Rad 28)
"Ey insanlar!Sizi ve sizden öncekileri yaratan Rabbinize kulluk ediniz.Umulur ki , böylece korunmuş olursunuz."(Bakara 21)
"Allah insanlara zerrece zulmetmez.Fakat insanlar kendi kendilerine zulmederler."(Yunus 44)
"Ölçtüğünüzde ölçmeyi tam yapın , doğru terazi ile tartın.Bu daha hayırlı , sonuç bakımından daha güzeldir."(İsra 35)
"Andolsun biz , Kur'anı düşünüp öğüt almak için kolaylaştırdık.Var mı düşünüp öğüt alan?"(Kamer 17)
"...Ey Rabbimiz!Unutur ya da yanılırsak bizi sorumlu tutma!..."(Bakara 286)
"Rabbim!Gönlüme ferahlık ver.İşimi bana kolaylaştır."(Ta-ha 25-26)
"Rabbim!Şüphesiz ben nefsime zulmettim.Beni affet."(Kasas 16)
"...Ey rabbimiz!Ancak sana dayandık , içtenlikle yalnız sana yöneldik.Dönüş de ancak sanadır."(Mümtehine 4)
"De ki:"Rabbim!Bağışla ,merhamet et.Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın."(Mü'minün 118)
"Ey iman edenler!Allah'a karşı gelmekten sakınmanız için oruç , sizden öncekilere farz kılındığı gibi , size de farz kılındı."
(Bakara 183)
"Rabbimiz!Bize dünyada da iyilik ver , ahirette de iyilik ver ve bizi ateş azabından koru..."(Bakara 201)
"De ki:"Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım !Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin.Şüphesiz Allah bütün günahları
affeder.Çünkü O , çok bağışlayandır , çok merhamet edendir."(Zümer 53)
"Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyiliğe asla erişemezsiniz.Her ne harcarsanız Allah onu bilir."(Al-i İmran 92)
"Ey Rabbimiz!Bizi ve bizden önce iman etmiş olan kardeşlerimizi bağışla.Kalplerimizde , iman edenlere karşı hiçbir kin
tutturma!Ey Rabbimiz!Şüphesiz sen çok esirgeyicisin , çok merhametlisin."(Haşr 10)

AŞİKAR -YASEMENN 25 - İNZAR_MUSTAZAF
@yasemenn 24@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder