Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-17-2007, 02:14 AM   #2 (permalink)
ihvann
Banned

Profilime Git

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 384
Konular: 71
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 67
REP Seviyesi : ihvann will become famous soon enough
İletişim
Takımı
Saat
Belkide olması greken birt itiraf.

yazınızı okurken hz davutun şu olayı aklıma geldi.

Hz Musa allahu zülcelale ya rabbi bana öyle birşey deki ben onunla seni hatırlamış oalyım sana ibadet etmiş olayım der allahu zülcelal ise nida ederek ey musa sen bana bunu demek ile beni hatırlamış oldun.

Evet bazen ruh halimiz ile ilgili sıkıntılarımızın manevi boşluklarımızn farkına varabilmek bu teşhisi koyabilmek onun çözümü için en önemli etken olabiliyor.

İslam ihlastan dogar ihlasta samimiyet değilmidir. günahi yada sevabi bu şekilde bir yaklaşım ile olan samimiyet ihlası doğurur bu hasep ile inşallah belkide birşeylerin hoşl olan şeylerin tetikleyicisi olabilir.

Çünkü unutmamak lazımdır ki allahu zülcelal bazen kuluna günah işletir onun günah işlemesini günaha düşmesini ister çünkü kişinin günah işlemesdi daha sonraki kavuşacağı nimetullahın kıymetini bilmesi açısından daha ehemmiyet verici olabilecektir.

tabi söylenecek çok şeyler vardır ama bazen yazmamak konuşmaktan konuşmaktan daha analamlı gelebiliyor o yüzden biz deriz ki sadece kendinize tefekkür ufukalrı geliştirin. Çünkü tefekkür düşünce kişiyi alalhın üzerinde ki nimetlerini ve günahakarlığuını hşissettirir. Bu yüzden belkide bu tarz bir itiraf bu tefekkürün bir başlangıcı olduğu kanısındayız inşallahu rahman kendinize bir başlangıc belirleyin ve duruma göçrede haleti ruhiyenizi paylaşabilirisniz.

selametle kalın vesselam
ihvann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder