Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-17-2007, 04:14 PM   #7 (permalink)
zeliha06
Banned

Profilime Git

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 1339
Konular: 512
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 46
REP Seviyesi : zeliha06 is on a distinguished road
İletişim
Takımı
Saat
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bi dönem bende düştüm aynı şeye. Ben yoldan çıktım diyodum çok üzücü bişi yaşadım o kadar bunalmıştım ki. Allahım al canımı diyodum. Hiçbişey anlam vermiyodu. Sonra namaza başladım ilk başlarda değişen bişi olmadı ruh halimde. inan ağlamaktan gözlerimi açamıyordum. Hatta etrafımdakiler sen psikologa git felan diyolardı. Kendimden iyice ümidimi kesmiştim. Sonra Kuranı Kerim mealini okudum biz bu dünyaya niye geldik diye düşündüm. Namazlarıma sıkı sıkı sarıldım. Peygamber efendimizde üzüldüğü zaman hemen namaz kılarmış. Sürekli dua ettim. Rabbime dedim ki. Allahım ben beni bıraktım, sen beni bırakma yarabbim.. Arkadaşların dediği gibi vesvese çok fazla oluyo. Sen Allaha sığın. Unutma sebepsiz hiçbişi olmaz. Sen bunları yaşıyosan vardır bundada bir hayır. Nitekim benim için öyle oldu. Şimdi rabbime binlerce şükür huzurluyum çünkü dünya işlerini önemsemiyorum artık. Bazı ilaçlar vardır ki içmesi acı ve ızdıraptır, ama onunla iyileşir insan. Şimdi içten bi elhamdülillah diyelim. İnş sen de bu ilacı içer çabucak iyileşirsin. Allah güven ve ona sığın yeter. Allahın o güzel isimlerinden olan EL KARİB ve El BASIT bunları çok zikret. Daraltan da o dur, genişletip ferahlatan da. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim...
zeliha06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder