Konu
:
Çok Üzülüyorum..
Tekil Mesaj gösterimi
12-18-2007, 02:18 PM
#
7
(
permalink
)
ihvann
Banned
Profilime Git
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 384
Konular: 69
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 67
REP Seviyesi :
İletişim
Takımı
Saat
gerçekten zor ve üzücü bir durum.Tabi yaşam şartları kişi bazı noktalarda zorunlu klabiliyor.
Örneğin bir kardeş tavsiyesi olarak öğlen namazınızı öğle tatilinde kılıp ikindi ve akşamıda inanıyorum ki sürekli surette abdestli olduğunuz kanısı ile sadece farzları kılmak üsreti ile 5 dakikalık bir zaman diliminde kılaileceginiz kanısındayım .Böylrlikle namazınızı eda etmiş olabilirsniz.
tabi buradan söylemesi ratikte kolay yine en iyi zamanı ve durummu siz bizden daha iyi bilirsiniz kardeş.
bizler üzerimize düşeni sebepler noktasında en ,y, şekilde işleyebilirsek inanıyoruz ki allahu zülcelal de nietlerimizn saflığı ölçüsüne birşyeleri bie ulaştıracak ve nasip ettirecektir.
namaz konusunda ki patronun tutumu doğru deil bu ancak onu nasisizliği olsa gerek.
bundada bir hayır vardır inşallah. zorlukta bilindiği gibi rahmet oluyor. çünkü allahu zülcella rzasını bunlara koymuşturda.
nitekim efendimizde nice bilidiği üzee zulumlee uğradı. belkide tüm bunlara rağmen yinede ben sana yöneliyoruum rabbim diyebilmek rızai lillaha ualştıracaktır.ne olur kardeş mahzun olmayayın .onlar istesede istemesede allah nurunu tamamlayacaktır.
yaşasın cehennem zalimler için.
Konu dilektasi66 tarafından (12-19-2007 Saat
05:35 PM
) değiştirilmiştir..
ihvann
Açık Profil bilgileri
ihvann - Daha fazla Mesajını bul
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder