Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-19-2007, 04:59 PM   #4 (permalink)
dilektasi66
Super Moderator

Profilime Git

Kullanıcı Profili

dilektasi66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 28
Konular: 689
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 7
REP Puanı : 77
REP Seviyesi : dilektasi66 will become famous soon enough
İletişim
Takımı
Saat
Oyun bölümlerini yine bizler actik...ragbet olsun diye..ama oyanayan yine bizler olduk...mesela haftanin konugu bölümü...insanlar soru sorsun bu sayede aktif sayisi belki cogalir..gelende bir kac konuyu okur diye düsünmüstük seydam bacimda sanirim ayni fikirde..ama maalesefki soranda biz cevaplayanda yine biz olduk..bir kac dakikaligina ugrayan insanlar icin fark etmez..ama biz saatlerce formda kalip konu ariyoruz ve okumaya calisiyoruz...bu arada tabiki oyunlarada katiliyoruz...hic kimse saatlerce ne okuyabilir nede yazabilir...o yüzden benim fikrim bazilari kilitlensin ama tamami degil...unutulan sünnetler,geriye dogru saymaca,acarsan sevap kazanirsin,oyun......bazilari kalsin derim ben...
selam ve dua ile...(not:sadece oyun oynanmiyor buna dikkat cekmek istedim...cok konularda aranip arastirilip..ekleniyor ve okumaya cok iyi bir sekilde gayret göteriyoruz...sadece aktif üye sayisi az oldugu icin oyun bölümü dikkat cekiyor.)

AşK Ve DoStLuK BiRgÜn YoLdA KaRşILaŞıRlaR.AşK KeNdİnDeN Emİn BiR ŞeKiLdE SoRaR;BeN SeNdEn DaHa CaNdAn Ve DaHa YaKıNıM.SeN NiYe VaRsIn Ki Bu DüNyAdA? DoStLuK CeVaP VeRiR.SeN GiTtİkTeN SoNrA ArKaNdAn BıRaKtIğIn GöZyAşLaRıNı SiLmEk İçİn VaRıM...
dilektasi66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder