12-23-2007, 06:22 PM
|
#13 (permalink)
|
|
IslamGul Dostu
Profilime Git
|
 |
|
 |
 |
Alıntı:
zeliha06´isimli üyeden Alıntı
Allah razı olsun sizden ben hukuk bürosunda katiplik yapıyorum. Adliyeye çıktığım zaman rahat kılıyorum rabbime çok şükür saolsunlar Ankara adliyesinin çok güzel bi mescidi var. .
|
selamun aleykum mahmut kardes yazilanin hepsini okumadan elestiri yapmisiniz...evet haklisiniz namaz kilmamak icin sebep aramamiza gerek yok zaten oyle bir hakkimizda yok..hakkimiz yok derken Rabbim butun kolayliklari gosdermis...illede seccadede kilacaz diye bir durum yok...burada bunu anlatmaya calismisiniz ama keske nezaket kurallari icinde insanlara bunu anlatmaya calissaydiniz..
neyse yanlis anlama var vede anlatilmak istenen bir durum var...bu sozu bu arkadasa degilde namaz kilmamak icin sebep arayanlara soylemis varsayalim insallah
|
|
 |
|
 |
Kadın vücudu üzerinden para kazanan, din deyince tüyleri ürperen her gün dini hareketler uygulamalar örgütler ve hizmetler aleyhinde yayın yapan işi gücü Kur’an Kursları İmam Hatip Okulları başörtüsü, tarikatlar, din hizmeti için kurulmuş dernekler ve vakıflarla uğraşmak olan dedektif gibi bunları takip eden yalan yanlış haberler yapan gazeteleri ve kanalları evlerinize sokmayın satın alarak ve reklam vererek desteklemeyin aksi halde manevi sorumluluğunuzun ağır olacağını unutmayın
|
|
|