12-30-2007, 11:36 PM
|
#11 (permalink)
|
|
IslamGul Dostu
Profilime Git
|
 |
|
 |
 |
Alıntı:
Osmanli25´isimli üyeden Alıntı
Ben Calismamalidir diyorum. Nedenini soracak olursaniz bu tabiki benim düsüncem Büyüklükten ALLAHA siginirim.
Cünki calismak rizki kazanmak erkege mahsustur görevidir. Kadinlarimiz yani hanimlarimiz Ev reislerinin zor duruma düsmedigi müddetce, Hastalik Sakatlik v.b durum olmadigi müddetce calismamalidir. Bide bu benim fikrimdir INSALLAH, acikcasi ben kiyamiyorum cünki ev isleri ne kadar zor olsa bilr coluk cocukla ugrasmak camasir v.b sekilde isler bir hanimin kendi kurdugu düzen ve kurallarla yürür. Normal calismak ise her zaman birinin emri altinda SIKINTISI altinda olur. INSALLAH anlatimimda hata yoktur. Yolumuz HAK DIN ISLAMDIR, KITABIMIZ KURAN, ÖNEDERIMIZ HZ. MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)...
|
kardes gayet guzel acıklamısınız ama oy kullanmamısınız..sıze aynen katılıyorum...hastalık sakatlık olmadıgı surece kadınlar calısmamalıdır...ınsallah rabbim böyle bir duruma düşürmez bizleride
|
|
 |
|
 |
Kadın vücudu üzerinden para kazanan, din deyince tüyleri ürperen her gün dini hareketler uygulamalar örgütler ve hizmetler aleyhinde yayın yapan işi gücü Kur’an Kursları İmam Hatip Okulları başörtüsü, tarikatlar, din hizmeti için kurulmuş dernekler ve vakıflarla uğraşmak olan dedektif gibi bunları takip eden yalan yanlış haberler yapan gazeteleri ve kanalları evlerinize sokmayın satın alarak ve reklam vererek desteklemeyin aksi halde manevi sorumluluğunuzun ağır olacağını unutmayın
|
|
|