Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2008, 05:28 PM   #9 (permalink)
CANSEVER
IslamGuL Ustasi

Profilime Git

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 12
Konular: 1749
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 9
REP Puanı : 169
REP Seviyesi : CANSEVER will become famous soon enoughCANSEVER will become famous soon enough
İletişim
Takımı
Saat
Alıntı:
CANSEVER´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
acaba bunu hadis diye kim uydurdu merak ediyorum veya bu sekıle degısdırerek kim getirdi..
bugun müslümanlar zulüm eziyet açlıkla mücadele ederken gülme ibadet şakalaşma tesbih uyku sadaka ve Allah cc birde bunun üstüne 70 kere nazar..hay maşallah aman kimsenin gözü değmesin...sen buna inanma kardeşim
kardes ben zaten sizi suclamadim sadece bu hadise inanma dedim..

Alıntı:
Hurisel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama soyle bir durum var. Samimi bir musluman, bir mu'min, gunde 5 vakit namazini kiliyor ise, ve her daim Hakk icin zikir fikir ve sukur halinde ise, o insanin uykusu da ibadet, gulmesi de sadaka, sakalasmasi da tesbih olduguna ve Cenab'i hakkin nazarinda olduguna ben sahsen inaniyorum sayin cansever bey efendi... katilmayabilirsiniz... saygi duyarim.
ben inanmiyorum cunku islam dini yardimlasma dinidir...bu ise gunumuzde oldugu gibi insanlari teknolojide geri kalmasina sebep olur..hem tekilcilik olur hemde tembellesdirir

Alıntı:
Hurisel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Butun zalimlerden ve Senden Sana sigindik Ya Rabbi! Sen ki Muhammed Mustafa aleyhissalatu vesselam'a dahi yenilgi sinavini yasatansin, Sen zulmetmezsin Ya Rabbi. Inandik ve tastik ettik, zulmeden biziz! Simdide lutfet Ya Rabbi bize bu saldirilari def edecek guc ve enerji ver, bilincli sabir ve sebat ihsan eyle...

Bize baris dini Islami getiren kutlu Peygamberin hurmetine, Onun mecbur kalip savastigi zaman titizlikle sadik kaldigi vurusma hukuk ve ahlakindan ayirma Ya Rab! amin!
AMIN ECMAIN

Kadın vücudu üzerinden para kazanan, din deyince tüyleri ürperen her gün dini hareketler uygulamalar örgütler ve hizmetler aleyhinde yayın yapan işi gücü Kur’an Kursları İmam Hatip Okulları başörtüsü, tarikatlar, din hizmeti için kurulmuş dernekler ve vakıflarla uğraşmak olan dedektif gibi bunları takip eden yalan yanlış haberler yapan gazeteleri ve kanalları evlerinize sokmayın satın alarak ve reklam vererek desteklemeyin aksi halde manevi sorumluluğunuzun ağır olacağını unutmayın
CANSEVER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder