Konu
:
Siz Olsanız Napardınız?
Tekil Mesaj gösterimi
01-29-2008, 04:05 PM
#
1
(
permalink
)
zeliha06
Banned
Profilime Git
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 1339
Konular: 528
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 46
REP Seviyesi :
İletişim
Takımı
Saat
Siz Olsanız Napardınız?
S.a kardeşlerim;
Daha önce çok mu abartıyorum diye bir yazım vardı. Allah razı olsun hepinizden. Bu yazıdan önce de çok üzülüyorum diye bir yazı yazmıştım ve yazımda işyerimde namazlarımı gizli kıldığımdan bahsetmiştim. Çok şükür rabbim fırsat veriyo kılmama. Ama öyle bir hata yaptım ki bu benim çok fazla üzüyor. Ben hukuk bürosunda çalışıyorum. Patronum dışardayken namazlarımı kılıyorum. Fakat telefon felan çaldığında cevap vermedim yani namazımı bozmadım, bu yüzden ufak sorunlar yaşadım. Bahaneler buluyordum. Namazda olduğumu söylemedim. Hatta bir kaç defa namazdayken kapı çaldı namazı bozdum, telefon çaldı bozdum. Ben nasıl böyle bir şey yaparım diye kendime o kadar kızıyorum ki. Mesela şu an patronum çıktı o kadar sevindim ki öğle namazımı kılarım diye. Namaza başladım 3. rekatta telefon çaldı ve ben maalesefki namazı bozdum. Çok fazla üzülüyorum bu duruma, saatlerce ağladım bunun için ve psikolojim o kadar bozuldu ki namazı kılamadım, işten ayrılmayı düşünüyorum. İşim çok iyi, aslında patronum da çok iyi. Allah razı olsun. Belki bulamam böyle bir iş ama böyle de devam edemez. Kendi kendime diyorum ki artık çalışmasam otursam evimde sadece ibadet etsem çünkü hayatta hiç mutlu olamadım. Yine de çok şükür diyorum. Dünya dan alakamı kesmek istiyorum artık.
Siz benim yerimde olsanız napardınız?
zeliha06
Açık Profil bilgileri
zeliha06 - Daha fazla Mesajını bul
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder