Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2008, 12:55 PM   #11 (permalink)
Lieclillah
Super Moderator

Profilime Git

Kullanıcı Profili

Lieclillah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 1461
Konular: 340
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 0
REP Puanı : 6
REP Seviyesi : Lieclillah is an unknown quantity at this point
İletişim
Takımı
Saat
Alıntı:
sabah´isimli üyeden Alıntı
selamun aleykum. ellerine gönlüne saglik rabbim bizleri afetsin her daim .iyi kullardan etsin..aminnnn
Ve aleykum selam. Okuyan gozlerinize saglik olsun efendim. Dualariniza kalbi amin!

Alıntı:
ALLAHA KUL OLAMADIM´isimli üyeden Alıntı
Allah razı olsun hurisel.saka yapmanın dinimizce yasak oldugunu düşünmeye başlamıştım.
Böylesi şakalar ise insanlar arasında muhabbeti arttırır. bunu yazmışsın.iki insan arasındaki şakalar herzaman karşılıklıdır.günlerdir arayıpda bulamadığım bir konuya degindigin icin tşk.ederim.
Estagfirullah! Allah cc sizden de razi olsun efendim. Asil biz sizlere tesekkur ederiz.

Alıntı:
ennur´isimli üyeden Alıntı
allah razi olsun bacim emegine saglik insallah..
Amin ecmain insa Allah. Sizler sagolun.

Alıntı:
CANSEVER´isimli üyeden Alıntı
Peygamber Efendimiz kendi özel ihtiyaçlarını kendisi yaparmış...burada seccadesini başkasına serdirdiği vede emrettiği yazıyor...bence yanlış ve düzeltilmesi lazım...(kaynak ne olursa olsun Efendimizin genel ahlakıyla ters bir hareket seccadesini bir başkasına serdirtmesi vede sermesi içinde emretmesi)

konuyu bizimle paylaştıgın için Rabbim razı olsun kardeşim
Tercumede, ceviride bir yanlislik olmustur belkide. Bilemiyorum efendim. Bu hususta soz etmek veya bir yorum yapmak haddim degildir. O yuzden birsey diyemeyecegim. Lakin dikkatinizi ve hassasiyetinizi taktir ettik masa Allah. Zat-i Rahmanirrahim sizden hosnut olsun efendim. Amin!

Alıntı:
SEYD@´isimli üyeden Alıntı
Rabbim sizlerden de razi olsun efendim.

Alıntı:
dilektasi66´isimli üyeden Alıntı
HURISEL kardes Allah sizdende razi olsun..yüreginize saglik...
Estagfirullah. Amin ecmain insa Allah. Cenab-i hak goz nurunuza saglik versin. Amin!

...Sermayem Rahmetin, İlacım Cemalindir...

YARSIN… CANSIN… ŞİFASIN

Lieclillah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder