Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2008, 09:14 PM   #6 (permalink)
CANSEVER
IslamGul Dostu

Profilime Git

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 12
Konular: 1820
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 9
REP Puanı : 169
REP Seviyesi : CANSEVER will become famous soon enoughCANSEVER will become famous soon enough
İletişim
Takımı
Saat
araci Kitaplar ve Peygamlerdir

Alıntı:
ennur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

* Mürşit yanında yeniden tövbe etmeli, içinden,
yalvararak, şuurlu olarak tövbe etmeli. Tövbe yaptığı gece kendisine verilen tövbe talimatını muhakkak yapmalı, tövbe gecesinin talimatı yapılmazsa Mürşidin yardımı ona gelemez, tövbesinde duramaz.

Tövbe eden, kendisini aciz bir kimse olduğunu kabul edipte Mürşit vasıtası ile Allah'a elini açıp tövbe etse kabul olur.

ornegin ben tovbe ettim ve tovbemi tutamadim suclu kim benmiyim seytanmi?

veya tovbemde sozumde basarili oldum...Allahu tealanin yardimiylami yoksa mursit birisinin sayesindemi oldu bu

Alıntı:
ennur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir gün Hazreti Ali (Kerramallahu Veche hu) nin huzuruna birisi gelip sordu:

* Ya Ali, ben bir günah işledim, Ne yapayım?
-Tövbe et buyurdu.
* Tövbe ettim, ama tövbemi bozdum.
* Yine tövbe et buyurdu.
* Ne zamana kadar tövbe edeyim?
* Şeytan yenilinceye kadar buyurdular.

peki Hazreti Ali (Kerramallahu Veche hu) burada neden acaba mursite yonlendirmemis bu kisiyi....

tovbe Allahu teala ile kul arasindadir...

Allah ile kul arasina kitap ve peygamberlerden baskasi giremez...mursit alim ise sadece bilgi verir...bilinmeyen konularda yardimci olur....

kisacasi acarsin ellerini donersin kibleye soylersin duani....
Rabbimin yardimiylada huzurlu olursun insallah

neyse ya coktandir girmiyordum bu konuya bu son....

Kadın vücudu üzerinden para kazanan, din deyince tüyleri ürperen her gün dini hareketler uygulamalar örgütler ve hizmetler aleyhinde yayın yapan işi gücü Kur’an Kursları İmam Hatip Okulları başörtüsü, tarikatlar, din hizmeti için kurulmuş dernekler ve vakıflarla uğraşmak olan dedektif gibi bunları takip eden yalan yanlış haberler yapan gazeteleri ve kanalları evlerinize sokmayın satın alarak ve reklam vererek desteklemeyin aksi halde manevi sorumluluğunuzun ağır olacağını unutmayın
CANSEVER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder