Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2008, 08:46 PM   #12 (permalink)
ulun
Kidemli üye

Profilime Git

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 2172
Konular: 0
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 1
REP Puanı : 60
REP Seviyesi : ulun will become famous soon enough
İletişim
Takımı
Saat
Islam Kadina Değer Vermiş Ve Onlar Benim Size Emanetleridir Iyi Davranin Demiş.en Baştaki Yaziya Ilişkin Yaziyorum. Demiş Ki En Az Haftada 1 Kere Tatli Yedirmelidir.buna Erkek Mi Karar Verecek. Kadinin özgür Iradesi Var Allaha şükür Ne Yiyip Ne Yemeyeceğini Bilir Buda Mi Erkeğin Tek Elinde.yani Erkek Bunu Düşünemeyecekse ( Buradan Erkeklerin Düşünce Anlaminda Kit Olduğu Sonucu çikiyor Ki Uyariliyor Ne Yapmalari Gerektiği Söyleniyor Bununla Da Kendi Söylediği Ile Kadinlarin Akillarinin Erkekelrinkinden Az Olduğu Savi Ile çelişiyor) Kadin Bunu Söymekten Tatli Yemekten Aciz Mi? Yedirmeliler De Ne Demek ? Kadin Evde Beslenen Kedi Köpek Cinsinden Bir Hayvan Değildir Kaldiki Onlar Bile Ne Yiyeceklerine Karar Verebiliyorlar Istediğini Yiyor Istemediğini Yemiyor. Erkekler Kadinlara Karşi Uyanik Olmali Denmiş Uyarilmişlar Kadin Akillari Farkli Olduğu Için Ve Yaradiliş Gereği(!)hasettirler Ananiz Kiz Kardeşiniz Ve Diğer Kadinlarin Tahrikine Uyarak Karilarinizi Incitmeyin Iyi Güzel De Bunu Genelleyerek Kadinin Fesat Olduğunu Söylemek Doğru Mu..şimdi Soruyorum Size çalişma Sahasinda özel şirketlerde özellikle Kadinlar Mi Daha çok Birbirlerinin Ayağini Kaydirmaya çalişiyorlar Erkekler Mi?hasetlik Fesatlik Duygusu Her Kadinda Olmadiği Gibi Erkeklerde De Var .kim Yok Diyebilir Ki? Bu Karakter Sorunudur Genel Yaradiliş Sorunu Değil Neyse Bizim Bu Yazidan Anladiğimiz Kadinlar Güvenilmez Fesat Yaratiklardir.bakkal çakkal Işlerini Kadina Yaptirmayin Siz Yapin Diyor Erkeklere .o O Zamanin şartlarinda öyle Idi şimdi Erkekte çok Ağir şartlarda çalişabiliyor Kadin Evde Oturuyor Ise Vakti Müsait Ise Gider Alişverişini Yapar Akşama Kadar Evde Oturup Adami Bekleyecek Değil Yani Kimin Koşulu Uygunsa O Yapar. 18. Maddede Havvanin Ademe Yanliş Iş Yaptirdiğini Yazmiş Bu Kişi .kuranin Neresinde Okudunuz Havva Zorladi Diye Ben Okumadim Hiç Böyle Birşey Yok Kurani Arapçasi Okunmaya çalişilinca Anlamaya Anlamaya Sadec Kulaktan Dolma Bilgilere Itibar Etmek Geliyor Erkeğin Işine. Kadin Da Bunu Gerçek Zannedip Kendini Bu Konumda Kabul Ediyor Varsa Lütfen Ayeti Yazin.yani Burada Da Kadin Erkeği Saptiran Yaratik Konumunda. Kadinlarin Cahilce Hareketlerinden Bahsedilmiş Cehalet Sadece Kadina Değil Eğitimsiz Her Insanin Kadinin Da Erkeğin De Kaderi.kadini Herşeyden Mahrum Edip Eksik Etek Der Etiketlerseniz Eğitmekten Korkup Eve çakarsaniz Ki Kadinin Eğitilmesi Işlerine Gelmez çünkü Haklarinin Ne Olduğunu Anlayacaklar Sorun Yaşanacak Bu Seferde Alim Gibi Davranmasini Bekleyemezsiniz Kurani Kadinin Eline Bile Almasina Müsade Edilmemiş (kadin Sapkin Görüldüğünden Bu Tabi Kitabin Gelişinden Sonra Oluyor Doğal Olarak).kadin Da Okuyamiyor Ki Kurani Haklarini Bilsin.ondan Sonra Da Akli Eksik Dini Eksik .erkek Kadinin Seviyesine Inmeli Bu Ne Demek ?seviyemizde Bir Sorun Yok Allaha şükür Allah Böyle Bir Seviyesizlikten Bahsetmemiş.erkekleri Bir Hususta üstün Yarattiğini Söylüyor Da Bu Beyin Anlaminda Değil Güç Kuvvet Anlaminda Onabakarsaniz Ben Size Kadinin Erkeğe üstün Olduğu Birsürü şey Sayarim 1 Kadin Hertürlü Sikintiya üzüntüye Cefaya Erkeklerden Kat Kat Daha Dayaniklidir Erkekler Sikintiya Gelemez Yapidalardir Onun Için Allah çocuk Doğurmayi Yetiştirip Büyütmeyi Kadina Vermiş Güçsüz Bir Varlik Bu Kadar Meşakkatli Bir şeyi Yapabilir Mi?toplumda şöyle Bir Yargi Var Adamin Karisi öldümü Evlenmeli çünkü O Ev Işlerini Falan Yapamaz Ben Buradan şu Sonucu çikaruyorum Erkeklerin Bu Konuda Eksikliği Bir Beceri Yoksunluğu Var. Yani Işime Geldiği Gibi Anliyorum Erkekler Genelde Herşeyi Işlerine Geldiği Gibi Algiladiklari Için Sanirim Benim De Böyle Bir Algilama özgürlüğüm Var.22. Maddeye Yorum Bile Yapmayacağim.iranda Değiliz.23 Kadinlari Tahsile Göndermeyin Demiş Tabi çünkü Giderlerse Haklarini öğrenekler Sorgulamaya Başlayacaklar Erkek Otoritesi Zorlanacak.karisina Borcubnu Harcini Sikintisini Söylemeyecek çünkü Kadin Yaradilişi Gereği Güvenilmez Adami Arkadan Vuran Yapidadir Ademede Zaten Elmayi O Yedirmişti.evlilik Paylaşimdir Kadinin Olmadiği Gibi Erkek De Doğa üstü Varliklar Değildir Onlarinda Sikintisi üzüntüsü Olacaktir Paylaşacak Ki Sikintisini Atsin Ortak çözümler üretilsin.son Olarak şunu Yazacağim Size Bir Soru Kadin Duygularini Kontrolde Zayif Yaratiklar öyle Deniyor Cinsel Dürtülerini Kontrol Ertmekte Zayif Yaradilişa Sahip Kadinlar Mi Erkekler Mi? Saygilar
ulun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder