Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 03:29 AM   #19 (permalink)
@yasemenn 24@
Super Moderator

Profilime Git

Kullanıcı Profili

@yasemenn 24@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 39
Konular: 127
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 3
REP Puanı : 26
REP Seviyesi : @yasemenn 24@ is on a distinguished road
İletişim
Takımı
Saat
Selamun aleykum herkese hayırlı geceler diliyorum.adminlerden ve radyoya emek verenlerden Allah razı olsun eksikliginizi vermesin insallah.keke yazdıkların dogrudur yalan yok az çok sizinle beraber yaşadık gördük.belki size göre daha hiçbirşey görmedik ancak inan anlamaya yetti.geç oldu ama temiz oldu ilk geldigimiz gibi anlayamazdık tabi şimdi şükür anlaşıyoruz.şefaat radyo hep ilk gözagrımız oldu hala da öyle.beraber gerek sevindik-üzüldük,gerek sohbet ettik,gerekse ilahi dinledik-zikir çektik vs.ben herşeyden memnunum çok şükür.bu yazının yazılmasını istemezdim yani yazı yazılmadan keşke bişeyler düzeltilseydi.benim msn de dj'lerle görüşme imkanım var.ayrıca sefaat dostlarındanda bazı abi,ablave kardesler var.ben adminlerden ayrı nette bulundukça yardımcı olmaya çalıstım ve elimden geleni yaptıgıma inanıyorum devam da edecegim.belki çogu kez özellike sohbet ve cüzlerde bulunamıyorum ancak yüregim sefaatledir.benimde sizden istegim gereksiz konularda insanları oyalamamayın. ben vaktim oldukça ; ki şükür hastalık ve teknik sorunlar olmadıkça burdayım.( nick almak,yayın anlatımı,forumda bildigim yerlerde yardıma varım) Rabbim nasip ettikçe sizinleyim insallah.kapatılmasını istemiyorum özellikle de bazı arkadaslarımın da dedigi gibi buras kapatılırsa bu kadar insanın nereye gidecegini düsünmenizi isterim.yani madem Allah rızası için hizmet ederiz dedik o zaman durmak yok yola devam .her ne kadar bazı insanlarla sorunlar yaşandıysa onlar iyi yada kötü beni alakadar etmez ancak sefaat olarak seviyemizi koruyarak bugüne geldik dedik bundan sonra sefaat kapanırsa işte o begenmedigimiz ortamlarda bulacagız dostlarımızı.hadi büyükler neyse de özelikle küçüklerimiz için bence iyi olmayacak.ben demiyorum sefaatteki insanlar dört dörtlük ancak nasibi olan bi sekile alir diye düşünüyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin yar ve yardımcımız olsun .amin insallah

Anlasamadıgınız konularda tartısmak yerine susalım.o dinledigimiz ilahilerdeki sözleri iki dakika sonra unutup tartısmalara giriyoruz.1 saat önceki sohbeti unutup hemen kötü sözler kullanıyoruz.hemen kırılınca terkedip gitmeler,arkasından hiç sevmedigim birşey "hakkımı helal etmiyorum " dendigi zaman benim kan beynime sıçrıyor. yaw bu kadar kolaymı ,burdaki hiçbirkimse kimsenin kahrını çekmek zorunda degil. ben yardım ediyorsam Allah için seviyorsam gene Allah için insallah.anlamadıgım evde babamıza,eşimize,çocugumuza karşı böylemiyiz.özellikle ben kendi nefsime de söyluyorum seytanin oyunlarına gelmeyelim.çok uzattım hakkınızı helal edin Allaha emanetsiniz. şunuda eklemek isterim benimde hatam olmuştur ,zaten konusmamda kendi nefsime de dedim.hatamız olduysa özellikle büyüklerime karşı ve dostlara karşı Allah afetsin insallah.saygılar

AŞİKAR -YASEMENN 25 - İNZAR_MUSTAZAF

Konu @yasemenn 24@ tarafından (06-05-2008 Saat 03:39 AM ) değiştirilmiştir..
@yasemenn 24@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder