Konu: dj sahra ya
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2008, 03:14 AM   #2 (permalink)
Admin
IslamGuL Ustasi

Profilime Git

Kullanıcı Profili

Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 1
Konular: 240
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 26
REP Puanı : 2021
REP Seviyesi : Admin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond repute
İletişim
Takımı
Saat
Alıntı:
ihvann´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz buarad yöneticilik vede dediğinize görede buranın en üst en yetkili kişisiymişsiniz o yüzden size yakıştıramıyoruz abi.

silahınızla kuşanın ve kuşatın inş
artık yönetici degil ihvan o kardesimiz...

Alıntı:
c@nsever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
...dedim ya ben sizi tınlamıyorumki durumu kurtarmaya çalışayım
ismail abi seninde bu sözün hiç hoş değildi islami bi foruma yakısmadı sizin size göre acıklamanız olabilir ama herkes sizin ne dusundugunuzu veya nasıl bır durum ıcınde oldugunuzu bilemez bu yuzden ben herseyı acıklıga kavusturayım neden bunları dedıgımı anlasınlar gibi bir hava sizi temize cıkarmaz + forumu kotuye goturur...

yazı neden durduruldu ıhvan bey bunuda ben acıklayayım..

bu forum sizin veya ismail cansever abinin tartısma mekanı degıl ... istişarede sen haksız kalmıs gıbı oldun ( cunku konu kıtlendı ) ama burda amac sen veya ismail degil ... konuda hakaret oldugu ıcın silineceklere tasınacak ve bu forumda silineceklere tasınacak bır yazı genelde kitlenir yani size direkt bir olay degil ...

hakaret e kalsa yine silecegiz...kitlemesinide sahra ablaya ben soyledım...

Radyo SeFaaTe Buyrun islami BUYUK INSANLAR FIKIRLERINI

KUCUK INSANLAR ZEVKLERINI
KONUSUR

HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK /// HADDİNİ BİL YETER

Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder