Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2007, 12:09 AM   #5 (permalink)
CANSEVER
IslamGuL Ustasi

Profilime Git

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 12
Konular: 1818
Teşekkür Grafikleri
:
Rep Bilgisi
REP Gücü : 9
REP Puanı : 169
REP Seviyesi : CANSEVER will become famous soon enoughCANSEVER will become famous soon enough
İletişim
Takımı
Saat
GUNUMUZDE COK SOYLENENLERI(DUYDUKLARIMI SECTIM ABLA)
52- "Bu gün Kur'an-ı Kerimle dünya idare edilemez" demek veya diyen birine "doğru söylüyor" demek.
55- Nazar değmesin diye bir şeye boncuk takmak (Allah'tan gayri bir şeyden ümit beklemek)

58- Bir kâfirin dünyalık bir iyiliğinden dolayı cennete gireceğine kail olmak ve mesela "insanlığa bu kadar iyiliği dokunup da cennete giremiyecek olursa ben de cennet'e girmem" demek.
59- Her hangi bir sünneti ittihaz etmiş bir mü'mine "sana hiç yakışmamış" demek. (Meselâ sakal ve bıyık)
62- "Bu işin inşallahı maaşallahı yok artık" demek.
65- "İslam dini dünya işlerini geriletmiştir" demek.(İSLAM DINI 600 YIL DUNYAYA HUKMETMISTIR)

73- "Allah falan kuluna şu kadar veriyor bana ise şu kadar veriyor. Bu adalet midir" demek.

74- "Ben bu kadar iyilikte ve hayırda bulunuyorum bütün belalar yine bana geliyor. Falan kimse ise her çeşit kötülüğü yapıyor paşa gibi yaşıyor; bu nasıl adalet" demek.

83- Namaz kıl diyen kimseye: "Sabret Ramazan gelsin kılarız" demek.

85- Bir günahı işlerken besmele çekmek.

87- "Eğer Allah Cenneti bana verse, sensiz girmem" demek.

88- "Falan adamla Cennete bile girmem" demek.

91- "Ramazan bitti artık namazı rafa koydum" demek

97- "Allahü Teâlâ falan kimseyi vaktinden evvel öldürdü ve vakitsiz gitti" demek.

98- Yabancı bir kadına bakıpta : "Güzele bakmak sevaptır" demek.

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....

BU DEVIRDE FAIZ HARAM DEGIL DEMEK

99- Ahiretten bahseden kimseye . "Ordan haber veren kim? Oraya gidip gelen var mı?" demek. Günah işleyen bir kimseye "Tövbe et" denildiğinde "Ben ne yaptımda tövbe edeyim" demek. (AHIRELE ILGILI KURANI KERIMDE ANLATILIYOR VE EFENDIMIZIN MIRACA CIKMASINDA YASANANLARDADA ANLATILIYOR....DAHA ASIRI GIDIP ANLATANLAR BIRAZ ABARTIYORLAR...AHIRET GAYB OLAN DURUMLARDANDIR...AMA GERCEK OLAN GAYBLERDENDIR ...BAKARA SURESI 3 AYETIN TEFSRINDE ELMALI HAMDI YAZARIN ANLATTIGI GIBI GAYBDIR....YANI HER AHIRETTEN SOZ EDEN DOGRUDUR DEGILDIR BURDA ANLATILMAK ISTENENDE OYLE DEGIL ZATENDE YINEDE SOYLEYIM DEDIM..))

60- Hakkında nas (Ayet-Hadis) olduğu açıkça bilinen, ayrıca icma ve selefi salihiyn efendilerimizin, Şah'ı Nakşi Bendi Abdulhaliki Gucduvani, İmamı Rabbani ve daha binlerce İslam büyüklerinin kail oldukları, kabul ettikleri Rabıta hakkında ileri geri lâf etmek ve küfürdür, demek. (MUSLUMAN OLAN HERKES RABITA YAPIYORDUR..ORNEGIN KISI HANIMINI DUSUNEREK ZINADAN UZAK DURUYOR...AMA RABITAYI KALIPLASTIRANLAR VAR YANI RABITA SOYLE YAPILIR DIYENLER VAR...BENCE BAZI SEYLERI KORU KORUNE KABUL EDERSEN BU DEFADA SEYTANIN VESVESESINDEN KURTULAMAZSIN...RABITA DUSUNMEKTIR...AMA BUNU INKAR ETMEK KUFUR OLMAZ CUNKU IBADET DEGILDIR...YANI BIR INSAN ZINA YAPACAGI ZAMAN KARISINI DUSUNUP GUNAHDAN VAZGECER...BUNUN ADI RABITA OLMAMALI....YANI BAZI KISILER DEVLETI SUCLAR AMA DEVLET DEDIGI KIMDIR BILMEDEN KONUSUR..DEVLETI KALIP GIBI BISEY SANIRLAR..KENDININ DEVLET OLDUGUNU BILMEZ....)

ELINE SAGLIK ABLA

Kadın vücudu üzerinden para kazanan, din deyince tüyleri ürperen her gün dini hareketler uygulamalar örgütler ve hizmetler aleyhinde yayın yapan işi gücü Kur’an Kursları İmam Hatip Okulları başörtüsü, tarikatlar, din hizmeti için kurulmuş dernekler ve vakıflarla uğraşmak olan dedektif gibi bunları takip eden yalan yanlış haberler yapan gazeteleri ve kanalları evlerinize sokmayın satın alarak ve reklam vererek desteklemeyin aksi halde manevi sorumluluğunuzun ağır olacağını unutmayın
CANSEVER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş :)
Sayfayı E-Mail olarak gönder